Laatu Group Oy

Suomalainen valaistusalan yritys
vuodesta 1994 lähtien

Meistä

Laatu Group Oy on suomalainen valaistusalan yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Markkinoimme ja tuomme maahan lamppuja, valaisimia ja valaistusjärjestelmiä sekä teemme valaistussuunnittelua ja valaistuskonseptointia.

Laatuvalon päämääränä on olla haluttu, ammattitaitoinen ja ripeä toimija, joka tuottaa selkeästi mitattavia lisäarvoja asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palvelukonseptejamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia ja kehittyviä tarpeita.

Käytössänne ovat alan viimeisin tietotaito sekä laadukkaimmat ja monipuolisimmat tuotteet ja ratkaisut. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luottamus sekä korkea ammattitaito.

Valaistuksessa suunnittelu, hankinta, toimitus, asennus, käyttöönoton opastus sekä huolto muodostavat saumattoman toimintaketjun. Ketjun jokainen osa vaikuttaa lopputulokseen. Valaistusalan ammattilaisena palvelemme eri rooleissa tarpeen mukaan. Selvitämme asiakkaamme valaistustarpeet ja tarjoamme siihen sopivimmat ratkaisut

Liiketoiminnan kehitys

Laatu Group Oy on suomalainen valaistusalan yritys, joka
on perustettu vuonna 1994.

1994

Vuodesta lähtien

500t

Valaisinta asennettu

1994

+6000

valaisinsuunnittelua

+50

Edustettavaa brändiä

2021

Yli 20 tuotemerkkiä
luottavat meihin

Laatu Group Oy on suomalainen valaistusalan yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Markkinoimme ja tuomme maahan lamppuja, valaisimia ja valaistusjärjestelmiä sekä teemme valaistussuunnittelua ja valaistuskonseptointia. Varjoon Oy:n päämääränä on olla haluttu, ammattitaitoinen ja ripeä toimija, joka tuottaa selkeästi mitattavia lisäarvoja asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palvelukonseptejamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia ja kehittyviä tarpeita.

Ota meihin yhteyttä

Laatu Group Oy

Närhikuja 7 b
01450Vantaa

Puhelin +358 500573206
Sähköposti [email protected]

Verkkolaskutustiedot
Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus:

003731735456

Välittäjän tunnus:
003708599126 (OpenText)

Jätä tarjouspyyntö