Teollisuusvalaistus

Energiaystävällinen teollisuusvalaistus yrityksille

Toimiva teollisuusvalaistus on tärkeä ominaisuus tuotantotiloissa, sillä laadukas valaistus vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi työtuvallisuuteen, energiatehokkuuteen sekä työviihtyvyyteen. Teollisuusvalaistus voidaan asentaa sisätiloihin tai ulos riippuen siitä, missä töitä tehdään.

Uuden led-teollisuusvalaistuksen avulla yritys voi säästää energiaa sekä sähkökuluissa. Laatuvalo toimittaa erinomaiset teollisuusvalaisimet suuriin teollisuushalleihin, kokoonpanolinjastoille, metallipajoille sekä kaikkialle muualle, missä laadukkaalla valaistuksella on merkittävä rooli.

Ole yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin etsitään sinulle paras valaistusratkaisu!

Teollisuusvalaistus teollisuuden tarpeisiin.

Laadukkaan teollisuusvalaistuksen hyödyt

Teollisuusvalaistus on tärkeä osa työprosessia, sillä hyvä valaistus parantaa työnlaatua. Toimivan valaistuksen avulla mahdolliset virheet tai naarmut on helpompi huomata pinnoilta. Myös kadonneet työkalut ja osat löytyvät helpommin lattialta, vaikka ne olisivatkin pienikokoisia. Hyvä näkyvyys tekee työprosessista paremman monella tapaa.

Teollisuusvalaistus vaikuttaa

  • Työmukavuuteen
  • Henkilökunnan virkeyteen
  • Työturvallisuuteen
  • Energiankulutukseen

Toimiva valaistus vaikuttaa työntekijöiden viihtyvyyteen positiivisesti, sillä hyvässä valaistuksessa silmiä ei tarvitse rasittaa ja näin väsyneisyys vähenee. Teollisuusvalaistus vaikuttaa myös työturvallisuuteen, koska esimerkiksi liikkuvat osat ja työkalut on helpompi havaita. Ulkona valaistus auttaa huomaamaan erilaiset esteet, jos teollisuusalueella täytyy ajaa esimerkiksi pimeällä.

Energiatehokas teollisuusvalaisin voi tuoda yritykselle merkittäviä säästöjä, koska valot ovat päällä teollisuustilassa monta tuntia päivässä. Teollisuusvalaisimet joutuvat kovan rasituksen kohteeksi, joten myös kestävyyden täytyy olla kunnossa. Laatuvalon led-teollisuusvalaisimet kestävät satoja tuhansia tunteja käyttöä, joten huoltoväli on valaisimissamme pitkä.

 

Mitä teollisuusvalaisimen valinnassa kannattaa huomioida?

Hyvä valaistus voi säästää paljon rahaa yritykselle, joten teollisuusvalaistukseen kannattaa panostaa. Laadukas valaistus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin vähäisen huoltotarpeen sekä energiatehokkuuden ansiosta. Valojen vaihtaminen ja huoltaminen on aikaa vievää ja kallista, joten pitkäikäinen led-teollisuusvalaisin säästää kuluja.

Laatuvalon teollisuusvalaisimet ovat energiatehokkaita, joten luonto ja yrityksen kassa säästyvät turhalta rasitukselta. Sähkön säästäminen on hyvä keino pienentää yrityksen päivittäisiä kuluja sekä pienentää hiilijalanjälkeä.

Kun valitset teollisuusvalaisimia, kannattaa miettiä valaisimien asennuspaikkaa. Muun muassa valaisimien asennuskorkeus vaikuttaa siihen, miten tehokkaat valaisimet tilaan täytyy hankkia. Teollisuusvalaisimien sijoituspaikka vaikuttaa myös valaisimen ominaisuuksiin. Ulos asennettujen valaisimien täytyy kestää vettä, pakkasta ja muita sääolosuhteita.

Ulos asennettu teollisuusvalaisin kestää vettä, pakkasta ja muita sääolosuhteita.

Tilaa led-teollisuusvalaisimet helposti

Jos tarvitset tehokasta sekä pitkään kestävää teollisuusvalaistusta, ole yhteydessä alan ammattilaisiin! Me Laatuvalolla toimitamme haluamasi valaisimet nopealla aikataululla, jotta sinä voisit jatkaa töitä paremman valaistuksen avulla.

Teollisuusvalaisimien lisäksi valikoimastamme löytyy valaisimia muihinkin tarpeisiin, esimerkiksi sosiaalitilat, toimistotilat, liiketiloihin ja varastot. Teemme myös valaistussuunnitelmia teollisuuden tarpeisiin,  omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä yritysten muihin tiloihin tarpeisiin. Autamme myös valaistuksen suunnittelussa teollisuustiloihin.

Ole siis yhteydessä osaavaan henkilökuntaamme, kun tarvitset apua teollisuusvalaistuksen suunnittelussa tai, jos haluat hankkia korkealaatuisia valaisimia!

Energiatehokas led-teollisuusvalaisin voi tuoda yritykselle merkittäviä säästöjä.

Valaisinvalmistajat

Kunkin valaisinvalmistajan esittelyn ohesta löydät valmistajan tuotekuvastot.

Jätä tarjouspyyntö