Laatu Group Oy

Finnish lighting company
since 1994

About us

Laatu Group Oy on suomalainen valaistusalan yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Markkinoimme ja tuomme maahan lamppuja, valaisimia ja valaistusjärjestelmiä sekä teemme valaistussuunnittelua ja valaistuskonseptointia.

Laatuvalon päämääränä on olla haluttu, ammattitaitoinen ja ripeä toimija, joka tuottaa selkeästi mitattavia lisäarvoja asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palvelukonseptejamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia ja kehittyviä tarpeita.

At your disposal are the latest know-how in the industry as well as the highest quality and most versatile products and solutions. Our values are customer orientation, trust and high professionalism.

Valaistuksessa suunnittelu, hankinta, toimitus, asennus, käyttöönoton opastus sekä huolto muodostavat saumattoman toimintaketjun. Ketjun jokainen osa vaikuttaa lopputulokseen. Valaistusalan ammattilaisena palvelemme eri rooleissa tarpeen mukaan. Selvitämme asiakkaamme valaistustarpeet ja tarjoamme siihen sopivimmat ratkaisut

development of business

Laatu Group Oy on suomalainen valaistusalan yritys, joka
was established in 1994.

1994

Since

500t

Luminaire installed

1994

+6000

lighting design

+50

Brand represented

2021

Yli 20 tuotemerkkiä
trust us

Laatu Group Oy on suomalainen valaistusalan yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Markkinoimme ja tuomme maahan lamppuja, valaisimia ja valaistusjärjestelmiä sekä teemme valaistussuunnittelua ja valaistuskonseptointia. Varjoon Oy:n päämääränä on olla haluttu, ammattitaitoinen ja ripeä toimija, joka tuottaa selkeästi mitattavia lisäarvoja asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palvelukonseptejamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia ja kehittyviä tarpeita.

Contact us

Laatu Group Oy

Närhikuja 7 b
01450Vantaa

Puhelin +358 500573206
Email [email protected]

Online billing information
E-invoice address / EDI ID:

003731735456

Broker ID:
003708599126 (OpenText)

Leave a request for quotation