Valaisimet

Laatuvalosta löydät valaisimet liiketiloihin sekä kodin erilaisiin tarpeisiin. Tuomme maahan pääasiassa eurooppalaisia laatuvalaisimia ja valaistustarvikkeita. Valikoimaamme kuuluu tuhansia valaisimia eri valmistajilta ja olemme toimittaneet valaisimia lukuisiin suomalaisiin koteihin, julkisiin tiloihin sekä myymälöihin.

Lisäksi autamme valaisimien ja komponenttien valinnassa sekä tilaan sopivan valaistuskokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Haluamme palvella kaikissa valaistukseen liittyvissä asioissa ja autamme tilaan sopivan valaisimen valinnassa.
Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu ovat joustavan palvelumme perusta. Käytössämme on alan viimeisin tietotaito sekä laadukkaat ja monipuoliset tuotteet.

Valaisinvalmistajat

Kunkin valaisinvalmistajan esittelyn ohesta löydät valmistajan tuotekuvastot.

Designvalaisin on pitkäikäinen
ja ekologinen valinta

Kestävän kauneuden, laadun sekä pitkän käyttöiän myötä
designvalaisin on kannattava sijoitus.
| Valaisimet

Kestävyys

Laadukas valaisin säilyy sukupolvelta toiselle. Hyvänlaatuisen valaisimen materiaalit kestävät vuosien käyttöä sekä pysyvät muuttumattomina ajan saatossa.
| Valaisimet

Valaisimet

Yksilöllisen ja tyylikkään designvalaisimen ajaton kauneus säilyy vuodesta toiseen. Laadukkaan ja kestävän valaisimen arvo ei katoa. Pitkän käyttöiän myötä laatuvalaisimen hankintaan liittyvät kustannukset tasaantuvat.
| Valaisimet

Valonlähteet

Led-lamppu vai loisteputki? mikä valonlähde on sopivin?

| Valaisimet

Valaistuksen Mittayksiköt

Tiedätkö mitä lumen ja candela tarkoittavat? Entä luminanssi tai värilämpötila?