Valaisimet

 

Laadukkaat valaisimet kotiin, töihin ja ulos valaisinkaupastamme

Valaisimet ovat oleellinen osa jokaista rakennusta ja oleskelutilaa. Vaihtoehtoja on monia, sillä valaisimia on paljon ja ne voi asentaa monella eri tavalla. Oikeiden valaisimien valinta on kuitenkin helppoa, kun apuna on Laatuvalo. 

Olemme valaisinkauppa, jolla on yli 25 vuoden kokemus omakotitalojen, taloyhtiöiden, työpaikkojen ja ulkotilojen valaisemisesta. Valikoimastamme löytyy tuhansia erilaisia valaisimia, ja tarvittaessa autamme kohteen omistajaa tai arkkitehtia valaistussuunnittelussa. 

Tutustu laajaan valikoimaan verkkokaupassamme tai tilaa valaistussuunnittelu omakotitaloon, työpaikalle tai taloyhtiöön! Kauttamme saat valaisimet netistä tai toimistoltamme helposti. 

Valaisinvalmistajat

Kunkin valaisinvalmistajan esittelyn ohesta löydät valmistajan tuotekuvastot.

Designvalaisin on pitkäikäinen
ja ekologinen valinta

Kestävän kauneuden, laadun sekä pitkän käyttöiän myötä
designvalaisin on kannattava sijoitus.

Kestävyys

Laadukas valaisin säilyy sukupolvelta toiselle. Hyvänlaatuisen valaisimen materiaalit kestävät vuosien käyttöä sekä pysyvät muuttumattomina ajan saatossa.

Valaisimet

Yksilöllisen ja tyylikkään designvalaisimen ajaton kauneus säilyy vuodesta toiseen. Laadukkaan ja kestävän valaisimen arvo ei katoa. Pitkän käyttöiän myötä laatuvalaisimen hankintaan liittyvät kustannukset tasaantuvat.

Valonlähteet

Led-lamppu vai loisteputki? mikä valonlähde on sopivin?

Valaistuksen Mittayksiköt

Tiedätkö mitä lumen ja candela tarkoittavat? Entä luminanssi tai värilämpötila?

Mitä kannattaa ottaa huomioon valaisimen valinnassa? 

Jos olet aikeissa hankkia uudet valaisimet kotiin tai jonnekin muualle, niin ensin kannattaa miettiä, mitä haluat valaisimelta. Toiset haluavat paljon valoa, kun taas jotkin ihmiset tykkäävät pienemmästä määrästä valoa. Himmennysominaisuus on myös tärkeä, sillä sen avulla valon kirkkautta pystyy säätelemään.

Laadukkaat valaisimet kotiin, töihin ja ulos

 

Valaisimen hankinnassa kannattaa miettiä

  • Valon määrää
  • Himmennysominaisuutta
  • Valon värilämpötilaa
  • Valaisimen visuaalista ilmettä
  • Valaisimen laatua

Laadukas valaisin on kannattava hankinta, sillä valon laatu vaikuttaa suoraan huoneiston tai liiketilan viihtyvyyteen. Esimerkiksi välkkyvä, ns. fliker-ilmiö valaisimessa, vaikuttaa negatiivisesti tilan viihtyvyyteen, vaikka välkkyminen olisikin niin nopeaa, että silmä ei sitä havaitse. Hyvälaatuinen valaisin ei siis välky, ja hyvät valaisimet toistavat myös valon värit paremmin.

Mitä valaisimia Laatuvalon valaisinkaupasta löytyy?

Laatuvalon kaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia valaisimia. Löydät valaisinkaupastamme valaisimet, jotka voi upottaa kattoon tai seinälle. Voit tilata kauttamme myös perinteiset kattovalaisimet ja pöytävalaisimet, joita löydät laajasta valikoimasta runsaasti.

Meiltä saat myös erikoisvalaisimet, jotka voi asentaa haastaviin kohteisiin. Joskus erilaisissa kohteissa tarvitaan valaisimia, joiden takuu on jopa 10 vuotta käytössä ilman huoltoa. Laatuvalon avulla löydät valaisimet myös erikoistarpeisiin.

Etsit sitten tyylikästä valaisinta kotiisi, suurta määrää valaisimia taloyhtiön tarpeisiin tai haastaviin kohteisiin sopivaa valaisinta, niin Laatuvalo auttaa sinua! Meiltä saat valaisimet netistä kätevästi ja helposti.

Miten valaisimen asentaminen tapahtuu? 

Kattoon tulevat valaisimet asennetaan yleensä joko perinteiseen sokeripalaan tai moderniin liittimeen. Valaisimen asentaminen ei kuitenkaan ole aina yksinkertaista, sillä johtojen väri ei aina täsmää valaisimessa oleviin johtoihin. Himmennysprotokolla kannattaa myös selvittää, sillä se vaihtelee kaapeleiden mukaan. 

Periaatteessa kaikki sähkötyöt kannattaa teettää ammattilaisella, jotta kalliilta ja vaarallisilta virheiltä vältyttäisiin. Laatuvalon kautta löydät myös ammattitaitoiset asentajat sähkötöihin. 


Laatuvalo auttaa löytämään parhaat valaisimet 

Laatuvalon valaisinkaupasta löydät valaisimet liiketiloihin sekä kodin erilaisiin tarpeisiin. Tuomme maahan pääasiassa eurooppalaisia laatuvalaisimia ja valaistustarvikkeita. Valikoimaamme kuuluu tuhansia valaisimia eri valmistajilta ja olemme toimittaneet valaisimia lukuisiin suomalaisiin koteihin, julkisiin tiloihin sekä myymälöihin. 

Lisäksi valaisinkauppamme auttaa valaisimien ja komponenttien valinnassa sekä tilaan sopivan valaistuskokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Haluamme palvella kaikissa valaistukseen liittyvissä asioissa ja autamme tilaan sopivan valaisimen valinnassa. 

Ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu ovat joustavan palvelumme perusta. Käytössämme on alan viimeisin tietotaito sekä laadukkaat ja monipuoliset tuotteet. Käänny siis puoleemme, kun tarvitset apua valaisimen hankinnassa tai tilaa valaisimet netistä!

Valaistus

Jätä tarjouspyyntö