Kelo & Iki

VALAISIMET

Näytetään lisää tuotteita

Kelo & Iki

Design-pihavaliaismet KELO ja IKI ovat molemmat suunniteltu suomalaiseen maisemaan. Kestävän kehityksen hengessä niiden käyttöikä on moninkertainen tavalliseen pollarivalaisimeen verrattuna ja leditekniikan ansiosta energiankulutus on todella pieni.

KELO valaisimen runko on valmistettu Accoya®-sta joka on täysin myrkytön ja ekologinen valinta materiaaliksi. Accoya® on tuotemerkki ekologisesti ja myrkyttömästi käsitellylle puulle. Accoya®n raaka-aine (Pinus Radiata -mänty) saadaan vastuullisesti kasvatetuista sertifioiduista metsistä. Accoya® ei vaadi erillistä pintakäsittelyä kestääkseen, vaan sillä on ainutlaatuinen 50 vuoden takuu. Käsittelemätön Accoya® harmaantuu kauniisti muutamassa vuodessa. Halutessa Accoya® voidaan pintakäsitellä. Pintakäsittelyaineet pysyvät Accoya®ssa 2-3 kertaa pidempään kuin tavallisessa puussa.

IKI design-valaisin sopii moderniin suomalaiseen pihaan. Se on valmistettu 5mm paksusta teräksestä ja on täysin sinkitty. Tukevan rakenteensa ansiosta se sopii kiinteään jalustaan kiinnitettynä vaativiinkin olosuhteisiin ja kestää myös esim. pihan pallopeleissä tulevia osumia.

Tekniset tiedot KELO ja IKI:
• Mitat 100 x 100 x 1110 mm
• Sähköteho 4,5 W, valoteho 440-460 Lm
• Keskimääräinen käyttöikä 50000 h L70/B50
• Saatavissa 3000 K ja 4000 K värilämpötilalla

 

Valaisinvalmistajat

Kunkin valaisinvalmistajan esittelyn ohesta löydät valmistajan tuotekuvastot.