Kelo & Iki

LAMPS

Näytetään lisää tuotteita

Kelo & Iki

Design-pihavaliaismet KELO ja IKI ovat molemmat suunniteltu suomalaiseen maisemaan. Kestävän kehityksen hengessä niiden käyttöikä on moninkertainen tavalliseen pollarivalaisimeen verrattuna ja leditekniikan ansiosta energiankulutus on todella pieni.

KELO valaisimen runko on valmistettu Accoya®-sta joka on täysin myrkytön ja ekologinen valinta materiaaliksi. Accoya® on tuotemerkki ekologisesti ja myrkyttömästi käsitellylle puulle. Accoya®n raaka-aine (Pinus Radiata -mänty) saadaan vastuullisesti kasvatetuista sertifioiduista metsistä. Accoya® ei vaadi erillistä pintakäsittelyä kestääkseen, vaan sillä on ainutlaatuinen 50 vuoden takuu. Käsittelemätön Accoya® harmaantuu kauniisti muutamassa vuodessa. Halutessa Accoya® voidaan pintakäsitellä. Pintakäsittelyaineet pysyvät Accoya®ssa 2-3 kertaa pidempään kuin tavallisessa puussa.

IKI design-valaisin sopii moderniin suomalaiseen pihaan. Se on valmistettu 5mm paksusta teräksestä ja on täysin sinkitty. Tukevan rakenteensa ansiosta se sopii kiinteään jalustaan kiinnitettynä vaativiinkin olosuhteisiin ja kestää myös esim. pihan pallopeleissä tulevia osumia.

Tekniset tiedot KELO ja IKI:
• Dimensions 100 x 100 x 1110 mm
• Electrical power 4.5 W, light output 440-460 Lm
• Average service life 50,000 h L70 / B50
• Available in 3000 K and 4000 K color temperatures

 

Lighting manufacturers

In addition to the presentation of each luminaire manufacturer, you will find the manufacturer's Product Catalogs.