LAATUVALO JA FITNESS VILLAGE

Digiajan kuntosalikonsepti Fitness Village

Uudenlainen konsepti yhdistää treenaamisen ja pelaamisen tavalla joka motivoi kaikki pelaamisesta kiinnostuneet liikkeelle. Mobiilipelin hahmoa kehitään treenaamalla ja henkilökohtaisen harjoittelun hyödyt näkyvät mm. hahmon edistymisenä pelissä. Tarkempaa tietoa löytyy osoitteessa www.fitnessvillageshop.fi

Ketjun ensimmäinen kuntosali rakennetaan Helsingin Kaisaniemeen ja kohteen arkkitehti- ja pääsuunnittelusta vastaa rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö Creago Oy. Salin valaistussuunnittelu on Laatuvalon käsialaa. Suunnitelmassa käytetään hyväksi uusinta tekniikkaa ja valaistus tukee uuttaa kuntosalikonseptia täydellisesti. Valaistuksessa käytetään vain laadukkaita ja energiatehokkaita valonlähteitä ja lopputulos tulee visuaalisesti selvästi erottumaan edukseen muihin kuntosaleihin verrattuna.

Premium tason salilta löytyy avarat tilat ja laadukkaat laitteet kuntoiluun sekä spamaiset pesutilat rentoutumiseen.

Kaiken tämän lisäksi Fitness Village tulee tarjoamaan muita kuntoiluun liittyviä tarvikkeita ja palveluita. Lisäravinteet ja treenivaatteet löytyvät hyllystä ja valmennus- ja hierontapalvelut ovat kaikkien saatavilla.

Uudenlainen kuntosali saa varmasti liikkeelle uudenlaisia kuntoilijoita.

Onnea uudelle konseptille.

Sinua saattaa kiinnostaa
myös nämä jutut

Laatu Group Oy

Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia yli 25 vuoden maahantuojan kokemuksella. Maahantuomme valaisimia kaikkiin tarkoituksiin. Valaistuksen suunnittelu ja ratkaisut ovat osa toimintaamme. Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvien prosessien tuntemukseen. Laatuvalossa pystymme ratkaisemaan kaikki valaistukseen liittyvät tehtävät.

Verkkokauppamme nostoja

Kategoriat:

214.89
(173.30alv 0%)
Faro Logo BARCELONA

Kategoriat:

201.93
(162.85alv 0%)
Faro Logo BARCELONA

Kategoriat:

ALP

206.65245.27
(166.65197.80alv 0%)
Faro Logo BARCELONA

Kategoriat:

345.15
(278.35alv 0%)
Faro Logo BARCELONA

Kategoriat:

95.36
(76.90alv 0%)
Faro Logo BARCELONA

Kategoriat:

113.96141.55
(91.90114.15alv 0%)
Faro Logo BARCELONA

Jätä tarjouspyyntö