Valaisimet ison hallin katolla

Valaistuskonseptointi

Laatuvalo tarjoaa valaistuskoulutusta myymälöiden ja liikkeiden valaistuksesta vastaaville henkilöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoisuus valaistuksen merkityksestä asiakkaan ja brändin näkökulmasta sekä oman työn viihtyvyyden kannalta. Valaistuskoulutus antaa valmiudet huolehtia valaisimien ja valonlähteiden kunnosta, toimivuudesta ja varalamppuhuollosta.

Koulutuksen kohderyhmät

Myymäläpäälliköt ja
myymälävastaavat
Somistajat Visualistit
Myymäläsuunnittelijat

Koulutuksen sisältö

1. Valaistus on osa brändiä
2. Valo fysikaalisena ilmiönä – Mitä valo on?
3. Valo ja näkeminen
4. Myymälävalaistuksen lähtökohdat
5. Valon lähteet
6. Suuntaus
7. Valaistushuolto
8 . Lamppuhuolto

Valaistukseen panostuksen hyötyjä

Sen lisäksi, että valaistuksen perustehtävä näkyvyyden edistäjänä voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla, valaistuksella voidaan muun muassa houkutella asiakkaita myymälään ja ohjata asiakkaiden kulkua myymälässä. Hyvä valaistuksen suunnittelu tehostaa myyntiä. Oikein suunniteltu valaistus lisää myös henkilöstön työmotivaatiota ja työssä viihtymistä.

Valaistushuolto kuntoon

Valaistus vaikuttaa myymälästä, yrityksestä, yrityksen tuotteista jääviin mielikuviin. Säännölliseen valaistushuoltoon kuuluvat rikkinäisten lamppujen tai vilkkuvien loistevalojen vaihto ja valaisimien suuntauksien korjaus. Kohdevalaistuksen hyvällä suuntauksella saadaan myymälän tunnelmaa parannettua huomattavasti myymäläsomisteiden ja tuotteiden vaihtaessa paikkaa. Hyvin suunnattu valo korostaa tarkoitettua tuotetta: mielikuva brändistä paranee. Mielikuvalla on merkitys kuluttajan ostopäätökseen.

Ajankohtaista

Ympäristöystävällisiä ja näyttäviä kipsivalaisimia Ranskasta

Ympäristöystävällisiä ja näyttäviä kipsivalaisimia Ranskasta

Atelier Sedap on ranskalainen designvalaisimia valmistava yritys, jonka erikoisuuksiin kuuluvat kipsistä valmistetut innovatiiviset ja laadukkaat valaisimet, jotka mukautuvat hyvin eri…

Jätä tarjouspyyntö